FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - KOMPOZIT ÜZEM - MEGNYITÓ

KOMPOZIT ÜZEM - MEGNYITÓ

2019. október 7.

A kompozit üzem megépítésekor, kialakításakor a kimagasló termékminőség és a kornak, valamint technológiának megfelelő innováció játszott szerepet. Ennek alapjait a legmodernebb automata ultrahangos vágóberendezés, speciálisan szabályozott gyantafelviteli rendszer és a kompozit sorozatgyártáshoz nélkülözhetetlen magas szintű szerszámkonstrukciók teremtik meg. Ezen szerszámkonstrukciókat egy, a legmodernebb típusú 5 tengelyes megmunkálóközponton keresztül valósítjuk meg.

A korszerű technológia által szabályozott gyártási körülmények között előállított termékeink ezeknek köszönhetően a legmagasabb szinten elégítik ki a vevői igényeket. Ezen követelmények standardizálásához és reprodukálhatóságához a szakmához tartozó sajátosságokat magába foglaló, egyedileg fejlesztett vállalatirányítási rendszer járul hozzá, tökéletesíti és teszi egyedivé a Magnus kompozit üzemének gyártástechnológiáját.

Az alkalmazott technológia wet-lay up és vákuum infúziós eljárásra lesz kialakítva.

A cég a kompozit üzemhez nélkülözhetetlen munkaerővel együtt 125 főt foglalkoztat majd a próbaüzem befejeztével.

A Magnus Aircraft Zrt. a saját termékeihez szükséges évi kb. 250 kompozit géptörzsön és egyéb elemeken kívül bérgyártást is vállal.

Mint ahogyan az első ütem tekintetében is, itt is törekedtünk arra, hogy a kialakított terek, kiszolgáló egységek egy részről a környezettudatosság, más részről a hatékony termelés szervezés tekintetében kerüljenek kialakításra a modern technológiai berendezések alkalmazásával.