Hírek

Magnus

Tudjuk, hogy milyen kitartás kell ahhoz, hogy valakiből aktív pilóta legyen! A BLACK FRIDAY promóció részleteiről ITT olvashat!

Magnus

A MAGNUS Aircraft Zrt., mint a program egyik széleskörű külpiaci tapasztalattal rendelkező mentorcége várja az innovatív fejlődni vágyó kisvállalkozásokat csapatába. További információért és a programba való jelentkezésért kérjük, látogasson el a www.vallalkozztudatosan.hu oldalra.

Magnus

A Magnus Aircraft Zrt. a mai napon ünnepélyes keretek között nyitotta meg az 5.100 m2 alapterületű Kompozit Üzemét, mely a 2018 januárjában megkezdett üzemegység második üteme. A szalagot Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Tarány Gábor elnök-tulajdonos vágta át.

Magnus

Az UAC, az Orosz Egyesített Repülőgépipari Konzorcium és a Magnus Aircraft Zrt. leányvállalata, az Aviation Engineering Zrt. a mai napon ünnepélyes keretek között szerződést kötött a 14. Nemzetközi Légiipari kiállításon, a MAKS-on.

Magnus

A MultiFly Kft. ünnepélyesen aláírta az első megrendelést a Magnus Aircraft Zrt. Pécsen gyártott, magyar fejlesztésű Fusion 213 típusú oktató repülőgépére. Ezzel a régió és a magyar pilótaképzés fejlődésének új szakasza kezdődött meg. A Magnus Aircraft Zrt. a hamarosan megnyíló kompozit üzemében nem csupán a legújabb, az Európai Légügyi Hatóság által hamarosan engedélyezésre kerülő Fusion 213-as típusú oktatásra is alkalmas repülőgépét gyártja, hanem egyéb kompozit eszközöket, alkatrészeket is a nemzetközi repülőgépipar számára. Mindezek mellett a vállalat olyan versenysport eszközöket is fejleszt és gyárt az iparág szakembereivel karöltve, melyeket neves, szakmailag elismert magyar sportolókkal közösen ismertetnek meg a világ élvonalával.

Magnus

Még egy bokréta felkerült, mégpedig a Kompozit Üzem legmagasabb pontjára! Kattints a részletekért...