FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - Nigéria légügyi minisztere látogatott a Magnus Aircrafthoz

Nigéria légügyi minisztere látogatott a Magnus Aircrafthoz

2021. szeptember 2.

Számos ígéretes látogatás történt a Magnus Aircraft Zrt. központjában, mióta Magyarország megnyitotta kapuit a COVID-19-el kapcsolatos óvintézkedések után.

Az ilyen kiemelkedő események egyike Szenátor Hadi Sirika Nigéria Légügyi miniszterének magyarországi rövid látogatása volt 2021. augusztus végén.

A Szenátor Sirika miniszter látogatásának célja a vállalat kapacitásának, gyártásának és nem utolsó sorban termékeinek feltérképezése és annak Nigériába való importálásának megvalósíthatósága volt. Sirika határozott céljaként tűzte ki a nigériai repülőipar fejlesztését, amely során a Fusion repülőgépek számára először összeszerelő, majd később gyártó üzem is épülhet az afrikai országban. Szenátor Sirika miniszter úr elhivatottságát is mutatja, hogy érkezése után rövid időn belül a Fusion Premium repülőgépünket is személyesen tesztelte.

Az oktatásra es kiképzésre is alkalmas Fusion termékcsalád több területen alkalmazható, alacsony üzemeltetésű és karbantartási költségük mellett biztonságos es széles spektrumú felhasználhatóságot nyújtanak.