FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - Stratégiai együttműködéseket kötöttünk a kínai Rizhao városban

Stratégiai együttműködéseket kötöttünk a kínai Rizhao városban

2023. május 23.

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a Magnus Aircraft Zrt. távol-keleti stratégiájában, ugyanis hosszútávú együttműködési megállapodást kötöttünk a Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. vállalattal, minek során 50 db repülőgép megrendelésére is sor került.

A Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. vállalat 2003-ban alapult a Rizhao High-tech Zone-ban, és főként repülőgép értékesítéssel, alkatrészellátással és egyéb repülőipari üzletágakkal foglalkozik. Az ünnepélyes keretek között aláírt hosszútávú stratégiai együttműködést, melynek keretében a vállalat 50 darab Fusion repülőgépet rendelt meg 65 millió jüan értékben, Zhang Quan, a Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. elnök-vezérigazgatója, valamint Boros László, a Magnus Aircraft Zrt. vezérigazgatója írta alá. A Fusion repülőgépek teljesítésére három éven belül kerül sor. A stratégiai együttműködési szerződés aláírását követően kereskedelmi megállapodást kötött a Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. és a Magnus Aircraft Zrt. kínai leányvállalata, amely évi 45 repülőgép értékesítési célt is tartalmaz a régióban. A szerződést Wan Guodong a vállalat ügyvezető igazgatója, valamint Li Qi a Magnus China vezérigazgatója írta alá.

A 2023. május 22-én, Rizhao Tudományos és Technológiai Innovációs Központban rendezett találkozón Wang Haizhou, a High-tech Zone munkabizottság tagja és az irányítóbizottság igazgatóhelyettese is részt vett. Az esemény alkalmával bemutatásra került a Rizhao Tudományos és Technológiai Innovációs Központ, valamint a High-tech Kiállítási Központ is. A Rizhao High-tech Zone elkötelezett a jó üzleti környezet kialakításában és támogatja a zónában működő vállalkozásokat a régió fejlődésének érdekében.

A találkozón a felek rögzítették az együttműködés stratégiai elemeit, valamint biztosították elkötelezettségüket a két ország szakipari együttműködésének, valamint a régió légiközlekedésének előre mozdítása érdekében.