FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - Sikeresen megszilárdította pozícióját az Egyesült Államokban a Magnus Aircraft Zrt.

Sikeresen megszilárdította pozícióját az Egyesült Államokban a Magnus Aircraft Zrt.

2023. március 3.

A Magnus Aircraft Zrt. az elmúlt években újrapozícionálta magát az amerikai piacon, és sikeresen megszilárdította helyzetét az Egyesült Államokban. A tavalyi év végén ünnepélyes keretek között átadott vadonatúj DeLand-i repülőgéphangárban a vállalat első transzatlanti távot megtevő gyári bemutató repülőgépe is helyet kapott, amely közel 10 000 km-t megtéve írta be magát a magyar repüléstörténelembe.

A floridai avató ünnepségen számos érdeklődő volt jelen, akik a létesítményen túl az (FAA által engedélyezett) UPRT képzésre is használható Fusion repülőgépeket is megtekintették. Az új hangár átadása és a bemutató repülőgép megérkezése óta a Magnus Aircraft Zrt. repülőgépei iránti kereslet tovább növekedett az Egyesült Államokban. Az S-LSA típus-szertifikációval rendelkező Fusion repülőgépek minőségükkel és megbízhatóságukkal hódították meg az amerikai pilótákat, ennek következtében az idei évben már négy repülőgépet adott el az amerikai leányvállalat.

A Magnus Aircraft Zrt. folyamatosan fejleszti és bővíti repülőgép-kínálatát, hogy még több repülni vágyó igényeit ki tudja szolgálni az Egyesült Államokban és szerte az egész világon.