FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - AERO 2023

AERO 2023

2023. április 29.

Sikeresen zárta megjelenését a Magnus Aircraft Zrt. a 2023-as AERO nemzetközi repülőgép kiállításon Friedrichshafen-ben, ahol ebben az évben is nagy sikert aratott a Fusion UL repülőgép.

Bár az idei évben nem csak a látogatók számában, de a kiállítói felhozatalban is visszaesés mutatkozott az előző évekhez képest, a vállalat standját idén is nagy érdeklődés övezte.

A Fusion kiemelkedő teljesítményét mutatja, hogy több megkeresés, tesztrepülési igény is érkezett, melyek már a kiállítást követő héten megkezdődtek a különböző európai országokban.

A kiállításon több együttműködés is elkezdődött, többek között dealer-i szerződést kötöttek a Fusion termékcsaládra az Egyesült Királyságra és Romániára vonatkozóan. A megállapodás nagyszerű lehetőséget jelent a vállalat és a Fusion repülőgépek számára, hogy bővítse piaci jelenlétét és tovább növelje a márka ismertségét.

Büszkék vagyunk arra, hogy jelen lehetünk az idei kiállításon és alig várjuk, hogy az új partneri kapcsolatok segítségével tovább erősítsük nemzetközi jelenlétünket.