Hírek

Magnus

Az UAC, az Orosz Egyesített Repülőgépipari Konzorcium és a Magnus Aircraft Zrt. leányvállalata, az Aviation Engineering Zrt. a mai napon ünnepélyes keretek között szerződést kötött a 14. Nemzetközi Légiipari kiállításon, a MAKS-on.

Magnus

A MultiFly Kft. ünnepélyesen aláírta az első megrendelést a Magnus Aircraft Zrt. Pécsen gyártott, magyar fejlesztésű Fusion 213 típusú oktató repülőgépére. Ezzel a régió és a magyar pilótaképzés fejlődésének új szakasza kezdődött meg. A Magnus Aircraft Zrt. a hamarosan megnyíló kompozit üzemében nem csupán a legújabb, az Európai Légügyi Hatóság által hamarosan engedélyezésre kerülő Fusion 213-as típusú oktatásra is alkalmas repülőgépét gyártja, hanem egyéb kompozit eszközöket, alkatrészeket is a nemzetközi repülőgépipar számára. Mindezek mellett a vállalat olyan versenysport eszközöket is fejleszt és gyárt az iparág szakembereivel karöltve, melyeket neves, szakmailag elismert magyar sportolókkal közösen ismertetnek meg a világ élvonalával.

Magnus

Még egy bokréta felkerült, mégpedig a Kompozit Üzem legmagasabb pontjára! Kattints a részletekért...

Magnus

A keleti part egyik legnagyobb repülőipari kiállítását mi sem hagyhatjuk ki! Keress minket az S201-es standon! Beszámoló bővebben...

Magnus

Munkánk, életünk, szenvedélyünk.

Magnus

A piaci trendek egyértelműek.